Economisch advies op gelijkwaardige basis

RSM DPI AG is als onderdeel van het netwerk van RSM Germany en daarmee van RSM International al ruim 40 jaar dé sparringpartner van middelgrote- en grote ondernemers. Ons team heeft toegang tot de expertise en ervaring van meer dan 1.200 professionals in heel Duitsland. Als management van ons bureau begrijpen wij als geen ander wat er in ondernemingen speelt. Wij werken strategisch en oplossingsgericht en kijken samen met u naar mogelijkheden, rekening houdend met nieuwe ontwikkelingen.

Middelgrote- en grote ondernemingen zijn doorlopend in beweging en vragen dat ook van hun adviseurs.

Middelgrote- en grote ondernemingen vormen de basis van de Duitse economie. Onze cliënten opereren vaak internationaal. Daarom is het voor u en het team van RSM DPI AG van belang steeds nieuwe kennis te vergaren en deze kennis op het hele pakket van accountancy en consultancy in het kader van nationale- en internationale wetgeving toe te passen. Deze werkwijze verzekert u van een perfecte up-to-date dienstverlening.

In Focus

Wirtschaft & Steuern aktuell | Ausgabe Nr. 2 2016

Durch unsere Mandantenzeitung erhalten Sie fortlaufend Informationen zu allen fachspezifischen Themen auf nationaler Ebene.


Steuerliche Hinweise zum Jahresende 2015

Kein anderes Rechtsgebiet unterliegt einem derart stetigen Wandel wie das Steuerrecht. Die folgenden Ausführungen dienen dazu, Sie über die eingetretenen Änderungen zu informieren.


Unternehmertestament und Unternehmensnachfolge

Unternehmensnachfolge als individuelle Gestaltung – Konflikte erkennen und lösen

 


Testamentsvollstreckung

Sicherung einer erfolgreichen Nachfolgeregelung


Ihr betrieblicher Notfallordner

Was wäre, wenn Ihnen etwas passiert – haben Sie schon einmal daran gedacht?